Tjänster

Thaimassage
Det är en mycket effektiv behandling. Massören använder inte bara sina händer utan hela kroppen till exempel underarmar, armbågar, knän och fötter.Den tydliga fokuseringen ligger på energipunkter.
Thaimassage hjälper dig med problem såsom värk,stelhet och stressrelaterade problem.
Genom att pressa och stretcha kroppens muskler, mjukar massören upp de stela musklerna samt leder. Vilket snabbt och effektivt stimulerar elasticiteten i bindväven och ökar blodets genomströmning. På detta vis släpps blockeringar och kroppen kan återhämta sig, samtidigt som du känner dig mindre stressad och väl till mods.
Efter ett massage tillfälle brukar den masserade känna sig avslappad och uppiggad på samma gång. Musklerna känns utstretchade och många upplever en ökad kroppsmedvetenhet.

Massagen kan utföras både med eller utan olja.

Oljemassage
Är mjukare än den traditionella thaimassagen. Oljemassage ger ett emotionellt välbefinnande och avslappnande i en lugn och harmonisk miljö. Detta upplevs som väldigt avslappnande. Det är bra för att mjuka upp muskler, vävnader ochleder samt frigör muskelspänningar. Ger en lugn och avslappnad kropp.

Avslappningsmassage
Den stressreducerande massagen är inriktad på avslappning och återhämtning. En väldigt mjuk och varsam behandling. Denna massage bearbetar inte musklerna på samma djupa fysiska sätt som en klassisk massage Här används energiterapi för att förstärka känslan av djup avslappning.

Ingen sex ingår i våra tjänster!!

Massören är helt klädd (inte naken) i alla behandlingar.